close
142536-OT8BKC-475

Ce este mai bine decât găsirea unui echilibru perfect între confort și retenție de codul vestimentar de afaceri. Mulți dintre noi ezită când vine vorba de combinarea tricourilor cu alte tipuri de îmbrăcăminte. Adevărul este că tricourile pot fi combinate în nenumărate moduri.
Iată câteva idei pentru doamne care doresc să arate impecabil, dar să-și păstreze     confortul:

Doamnele, doriți să aveți business-like,…dar nu prea business-like.
Vă vom arăta mai multe opțiuni care pot sparge codul prea oficial și formal cu haine foarte obișnuite!

1. Știm cu toții că costumul negru nu iese niciodată din modă. Dar un tricou alb vă poate oferi acea nota de personalitate de care aveți nevoie pentru a obține o viziune potrivită pentru birou, precum și pentru plimbarea după-amiaza cu prietenii.


 2. Pentru o viziune mai proaspătă, puteți experimenta culorile. Fiți îndrăzneți și curajoși! Încercați noi combinații de culori. Veți fi surprinși!

3. Pentru un aspect mai casual, puteți paria pe blugi clasici albaștri cu un tricou alb, negru sau altul. Cu accesoriile potrivite puteți obține un aspect minunat chiar și hainele cele mai obișnuite.

4. Doriți să faceți o combinație amuzantă de haine, dar stați pe gânduri că nu se va potrivi? Nu vă faceți griji! Încercați să combinați o fustă oficială sau de zi cu un tricou colorat. Puteți să dezlănțuiți imaginația și să realizați ceva uimitor!

5. Când doriți să ieșiți la o plimbare relaxantă în parc, puteți paria pe un set sportiv sau chiar la ceva mai extravagant, cu un tricou potrivit și adidași.

Primăvara este deja aici. Vreme însorită și razele calde se lasă peste noi. Acum avem încă un alt motiv pentru a cumpăra un tricou sau mai multe tricouri. Veți găsi descoperiri grozave la DressYou.ro!

Reducerile sunt valabile numai până la 02.17.2019. Grăbiți-vă!kapanova

The author kapanova

Leave a Response