close
Felurit

Tendință fierbinte: “Living Coral” – culoarea anului 2019

coral

Psihologii mondiali susțin că culorile au un impact imens asupra dispoziției noastre. Culoarea anului a fost aleasă de experții Pantone, cei care aleg de 19 ani culoarea care exprimă cel mai bine spiritul perioadei. Nuanța a aparut deja pe podiumurile de modă.

Unele femei ezită să aleagă această culoare de portocaliu-piersică, descrisă ca o nuanță „îndrăzneață” sau „specifică”. Dar de ce să nu ieșim din zona noastră de confort și să nu încercăm ceva nou?

Potrivit experților, Living Coral ridică starea de spirit și încărcă cu emoții pozitive. Oferă un val de energie, care poate face să arătați uimitor.

Combinarea acestei culori cu alții este destul de specifică.

Combinații preferate de stiliști, pe care o puteți paria sunt albe sau negre.

De exemplu, un pantalon negru sau o fustă albă se va potrivi perfect cu o cămașă de coral.

Bijuteria are, de asemenea, o mare influență asupra aspectului. În acest caz, puteți paria pe elemente din aur sau argint.

Dacă doriți să experimentați cu accesoriile, culorile verde, albastru și albastru deschis vă pot oferi o viziune expresivă.

5 sfaturi de la stiliști de top:

1. Evitați combinarea a mai mult de 3 culori cu acest ansamblu, deoarece experimentele excesive pot, în loc să decoreze, să strice vizia pe care o doriți să realizați.

2. Selectați toate articole din ansamblu Dvs. cu atenție la tot, chiar și la cele mai mici detalii.

3. Culoarea coralului poate fi combinată perfect cu muștar, teracotă și galben.

4. Nu ezitați să combinați diferite culori cu coralul. Puteți obține atât o imagine cazuală și elegantă, cât și un aspect sofisticat de afacere potrivit pentru un cod vestimentar strict.

5. Împărțiți-vă aspectul și fiți îndrăzneți. Rezultatul final vă poate surprinde.

kapanova

The author kapanova

Leave a Response